B-Securité Academy

Om in deze kwaliteit te kunnen voorzien, heeft B-Securité een eigen incompany cursus waarvan het examen Europees gecertificeerd is. Deze opleiding is intern ontwikkeld en ondergebracht in de B-Securité Academy.

B-Securité Academy

B-Securité is opgericht volgens de European Foundation for Quality Management (EFQM) waarbij een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening voorop staat. Om in deze kwaliteit te kunnen voorzien, heeft B-Securité een eigen incompany cursus waarvan het examen Europees gecertificeerd is. Deze opleiding is intern ontwikkeld en ondergebracht in de B-Securité Academy.

B-Securité Academy .

Het loopbaanbeleid van B-Securité heeft als uitgangspunt dat de medewerker regisseur is van zijn/haar eigen loopbaan. De B-Securité Academy richt zich op de ondersteuning van de ontwikkeling van de medewerker en de onderlinge samenwerking enerzijds en anderzijds op de development ontwikkeling met betrekking tot de techniek.

Opleiding, Vorming en Training .

Nieuwe medewerkers die worden aangemeld bij de B-Securité Academy krijgen een zogenaamd onboarding introductieprogramma. Daarna start de praktische begeleiding bij het begin van de Career Journey, waarna de incompany level I opleiding MARC-Operator-Basics wordt gevolgd. Deze opleiding wordt afgesloten met het certificaat dat door KIWA/IBEX wordt afgegeven nadat de medewerker succesvol het examen heeft afgelegd. De Career Journey gaat verder waarbij door middel van een level II cursus MARC-Operator-Advanced de medewerker doorgroeit in zijn/haar ontwikkeling.

Een aantal medewerkers functioneert als of groeit door naar Supervisor, de operationeel 24/7 leidinggevende van B-Securité. Voor de Supervisors wordt geen cursus ontwikkeld, maar hebben we een begeleidingsprogramma in de vorm van workshops. Voor Supervisors is eveneens de level II opleiding voorzien.

Het resultaat van de investeringen in dit OVT-programma is het bereiken van een excellente dienstverlening voor Basic-Fit, waarbij het Veiligheidsniveau bij Basic-Fit clubs van een hoogwaardig en duurzaam karakter is.

Research & Development programma .

De Development afdeling bestaat uit de Camera Artificial Intelligence en de Device Management Portal afdeling. De Development afdeling is belast met en verantwoordelijk voor de B-Securité development & ontwikkeling en het operationeel beheer.

B-Securité heeft een eigen software-ontwikkelingsprogramma dat is ondergebracht bij de B-Securité Academy. Op deze wijze wordt de technische doorontwikkeling die plaatsvindt in de operationele field labs opgezet in nauwe samenspraak met het OVT-programma, dat eveneens in de B-Securité Academy is ondergebracht.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.