Over B-Securité

B-Securité is een Monitoring Alarm Receiving Centre (MARC) met een hightech infrastructuur zoals intelligente camera-, detectie- en communicatietechnologie. Door het samenbrengen van hoogwaardige hightech infrastructuur en kennis in combinatie met mensen, weet B-Securité keer op keer het verschil te maken met ‘beveiligen op afstand’.

Over B-securite

De samenleving om ons heen verandert voortdurend en daarmee ook opvattingen van de burgers in die samenleving.
Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen.

Onze waardecreatie .

B-Securité legt door middel van de European Foundation Quality Management (EFQM)-aanpak de nadruk op het belang van waardecreatie, anders gezegd: het bestaansrecht van B-Securité door visie en agile strategieën te ontwikkelen én toe te passen. Daarbij staat tevredenheid van de Basic-Fit organisatie voorop, met oog voor het welzijn van de medewerkers en Basic-Fit members en de gezonde bedrijfsresultaten van B-Securité zelf.

De EFQM-aanpak wordt door B-Securité mede gezien als een innovatieve cultuurveranderaar van de ‘oude’ beveiligingscultuur. De leidinggevenden stellen zich open op en laten zich voortdurend ‘spiegelen’ op de effectiviteit van het werk. Dit zorgt ervoor dat B-Securité trouw blijft aan haar doel om Service Excellence te bereiken door middel van samenwerking en teamwork.

De B-Securité aanpak .

Deze aanpak geeft B-Securité actueel inzicht bij en in nieuwe ontwikkelingen. De werkwijze biedt organisatorische analyse en inzicht om een veilige en verantwoorde weg naar vooruitgang in te zetten. De door B-Securité voorgestane aanpak maakt het mogelijk om de bedrijfsvoering aan te passen aan de unieke veranderingen. Met deze instelling wordt B-Securité volgens het Management Team flexibel genoeg geacht om de belofte van prestatieverbeteringen door Service Excellence waar te maken.

Daarnaast maakt B-Securité met regelmaat, mede vanwege de eisen zoals gesteld in EN 50518:2019 en ISO 27001, organisatorische analyses, toekomstige prognoses en voorspellende waardes door data intelligent te gebruiken bij het stimuleren van noodzakelijk samenwerking.

Even voorstellen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata.

blablablawf

Jorden gielen 6

funcitie

Jorden gielen 5

hier komt een functie

Jorden gielen 4

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.