Vacature

(Aspirant) Observant Centralist (24-38 uur)

Wil jij werken in de modernste meldkamer van Nederland?

Goed salaris.
Opleidingen en cursussen.
Uitzicht op vast contract.

B-Securité zoekt (Aspirant) Observant Centralisten.

Het beveiligen van Basic-Fit sportclubs op afstand.

Fitness en cardio, je kan er niet meer omheen. Met meer dan 1.300 sportclubs, verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje is Basic-Fit één van de snelst groeiende sportschoolketens wereldwijd. De ambitie is dan ook dit de komende jaren uit te breiden naar maar liefst 3.500 sportclubs! Om ervoor te zorgen dat de sporters veilig kunnen bewegen en de Basic-Fit medewerkers veilig hun werk kunnen doen, is in 2018 besloten om de sportclubs ‘State of the Art’ te beveiligen door middel van intelligente (AI) camera’s. Your safety first.

Hier ga je werken.

De meldkamer, ook wel Monitoring Alarm Receiving Centre (MARC) genoemd, van B-Securité is voorzien van hoogwaardige technologie, zoals agressiedetectie, peoplecount naar aanleiding van COVID-19, onweldetectie en hoogwaardige analysetools. De MARC is speciaal voor de Basic-Fit veiligheidsketen als Bedrijven Alarm Centre (BAC) georganiseerd. De MARC-keten bestaat uit intelligente camera’s en detectie met de nieuwste communicatietechnologie. Momenteel zijn ruim 1.300 sportclubs van Basic-Fit verdeeld over Europa ‘live’ aangesloten. Met deze werkwijze kan de MARC van B-Securité effectief en efficiënt de aangesloten Basic-Fit sportclubs beveiligen, service verlenen aan klanten, onderzoekswerk en projectmatig live cameratoezicht verrichten op verzoek van Basic-Fit.

Een dag in het leven van een (Aspirant) Observant Centralist.

Het is tijd voor je werkdag. Je komt binnen in je op maat gemaakte uniform, zegt je collega’s gedag en legt je spullen in je kluisje. Je pakt een heerlijk bakje koffie en gaat vervolgens poolshoogte nemen in de “State of the Art” Monitoring Alarm Receiving Centre. De dienstdoende Supervisor roept de nieuwe shift bij elkaar om de aftrap te maken voor de dienst. Wanneer alle bijzonderheden en uitzonderingen zijn besproken, wordt de shift overgedragen naar jouw team Observanten.

Je neemt plaats aan je observatietafel en opent je e-mail en dagrapportage om je verder in te lezen over mogelijke bijzonderheden. Plotseling opent er een melding in je scherm: één van de sporters in een sportclub is hard van de loopband gevallen! De intelligente camera in de sportclub heeft alarm geslagen. Door jouw oplettendheid en alerte houding weet je wat te doen. Je neemt contact op met een Basic-fit medewerker ter plaatse en begint te registreren. Je informeert wat er aan de hand is en zorgt samen met je collega’s dat de desbetreffende sporter in veiligheid wordt gebracht en de nodige medische zorg krijgt. Een ambulance blijkt nodig. Jij zorgt ervoor dat deze ter plaatse komt. Je blijft rustig en hebt de situatie in de hand.

De sporter is nu in goede handen. Door jouw alerte en besluitvaardige houding had je de situatie onder controle. Je start met het maken van een incidenten-rapportage om de case af te ronden en door te gaan naar de volgende melding. Goed gedaan!

 

We leiden jou op.

Na een traject van ongeveer twee jaar heb jij jezelf weten te ontwikkelen tot Observant Centralist, waarbij je verschillende taken in de Monitoring Alarm Receiving Centre zelfstandig gaat uitoefenen. Je bent inmiddels een expert in het herkennen van afwijkend gedrag en weet als geen ander wat te doen bij crisissituaties in sportclubs.

 

Wat maakt een (Aspirant) Observant Centralist?

 •  
 • Je hebt werkervaring in een callcenter, een alarmcentrale of het voeren van zakelijke telefoongesprekken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans, Spaans en/of Duits is een pre;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid te werken in dag-, avond- en nachtdiensten, dus ook in de weekenden,     vakantieperiodes en met feestdagen;
 • Je bent energiek, enthousiast en communicatief vaardig;
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Je bent een afmaker, werkt gestructureerd en je levert kwaliteit;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam / Hoofddorp.

 

Het aanbod.

 • Je start met een jaarcontract. Als je na twee jaar opleiden goed functioneert, krijg je een vast contract en worden eventuele doorgroeimogelijkheden besproken;
 • Een startsalaris van € 2.189,32 tot € 2.529,94 bruto (afhankelijk van ervaring en competenties) per 4 weken op basis van 38 uur, exclusief onregelmatigheid en weekendtoeslagen. Het is ook mogelijk om 24 uur te werken;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, interne ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en ongevallenverzekering;
 • Een uitdagende baan in één van Nederlands modernste meldkamers met volop mogelijkheden om  je ambities waar te maken;
 • Functiegerichte opleidingen en cursussen met allerlei verschillende mogelijkheden;
 • Een open cultuur waar ruimte is om eigenaarschap te nemen.
 
 

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Sollicitatie

Extra informatie

Heb je vragen of opmerkingen aan de hand van de vacature? Neem hier contact met ons op.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.